VI SENDER WORLDWIDE

Butik åbner i Guldbergsgade, 2200 København N

Oliver Harald

translation missing: da.blogs.article.posted_on_date_html

INDEN DU LÆSER DETTE SÅ BARE ROLIG DET VANELIGE TEAM BESTÅENDE AF MUTTER, JEG OG EN AFLØSER BLIVER I BUTIKKEN PÅ TRØJBORG:) DER ER TALE OM ÅBNING AF BUTIK NUMMER 2:)


Da jeg for 3 år siden sagde mit job op og mente at jeg skulle være selvstændig, sagde folk jeg var sindsyg. Vi var midt i en økonomisk krise. Jeg havde lavet en opsparing, der ville kunne holde mig ovenvande i 3 måneder. I en uge gik jeg fra bank til bank for at få dem med på ideen. Men hver gang fik jeg et rungende nej, detail var ikke noget man rørte ved. Jeg ringede til mine leverandører og fik dem med på ideen, de ville få deres penge så snart jeg åbnede og gik det ikke ville jeg finde mig et job og arbejde min gæld af til dem. Da jeg yderligere fortalte banker og samarbejdspartnere, at butikken skulle ligge på Trøjborg, hvor både min mor og far er vokset op og hvor jeg selv boede. Så blev deres mængde af undren ikke mindre. Men heldigvis er alle deres antagelser blevet gjort til skamme Trøjborg er og bliver unik, det er det perfekte sted til vores butik. Jeg står op hver morgen og er glad. Nok har der været bump på vejen, men vores rejsen har indtil videre været fantastisk. Tak for det!
Så det er med glæde at vi kan offentliggøre åbning af butik nummer 2. Vores anden butik i rækken bliver åbnet i april måned i Guldbergsgade, 2200 København N. Butikken er ved at gennemgå en større renovation, så den kan blive vores. Den er beliggende i samme gade som det kendte "Le fix Tatoo" og ligger lige overfor det kendte spillested "RUST". Området har også en unik barber, boligbutikken Urbanroom og en masse andre spændene butikker, samt er en sidegade til det kendte Elmegade. Vi holder jer opdateret! PS. Vi går i luften med ny webside mandag, der vil gøre levering nemmere, hurtigere og kan klare, at der er tryk på.