VI SENDER WORLDWIDE

Artikel fra Stiften

Oliver Harald

translation missing: da.blogs.article.posted_on_date_html

I 2011 rykkede 21-årige Oliver Harald Nielsen ind på Tordenskjoldsgade på Trøjborg med tøjbutikken Harald.

Siden er butikken blev et kæmpe hit, en ny åbnede tidligere på året i København, og hans eget tøjmærke, Dansk Bomuldskompagni, har stor succes i både ind og udland.

Nu er den succesrige iværksætter vokset ud af lokalerne på Tordenskjoldsgade og har derfor lejet sig ind i større lokaler ti meter længere oppe ad handelsgaden, hvor der tidligere lå en ’Jordens Frugter’.

»Vi glæder os helt ekstremt meget til at komme på plads i de nye lokaler. Vi har længe været ved at vokse ud af de gamle lokaler, men vi vidste, at vi ville blive på Trøjborg, så vi har ventet på, at der kom de rigtige lokaler,« fortæller Oliver Harald Nielsen.

Jakkesætsrum og hygge

I den nye butik, der er 150 kvadratmeter og dermed noget større en den gamle butik, skal der både være plads til de sko og støvler, som butikken selv producerer, og et højlotet rum med Chesterfield-stole og lysekroner.

»Det er meningen, at vi vil gentænke hele konceptet tøjbutik. Det er vigtigt, der er plads til, at man kan hygge sig, så vi laver et separat rum til jakkesæt, hvor der bliver plads til at prøve tøjet og sidde og læse lidt,« siger indehaveren.

Han beholder de gamle lokaler, som han i stedet laver til en kvindetøjsbutik.

»Det bliver spændende at prøve kræfter med. Nu må vi se, hvordan det bliver modtaget, og om vi om et par år også må finde større lokaler til det,« lyder det med et smil fra den 25-årige butiksejer.

Den nye butik Harald-butik skal efter planen stå klar i løbet af oktober, mens den nye kvindetøjsbutik åbner en uges tid efter.

 

Artikel fra Stiften: http://stiften.dk/aarhus/populaer-toejmand-flytter-og-laver-ny-butik

translation missing: da.blogs.article.more_posts