Om ButikHarald


ButikHarald er skabt med filosofien om, at kunne levere varer til enormt konkurrencedygtige priser, men stadig have et højt service- og kvalitetsniveau.

Mit navn er Oliver Harald Nielsen, jeg er ejer og stifter af tøjbutik Harald, som har en fysisk tøjbutik beliggende i den smukke Aarhus bydel Trøjborg. Jeg er udlært tekstilindkøber fra en dansk tekstilvirksomhed inden jeg startede tøjbutikken Harald.

Varerne i butikken er “håndplukket“ ud fra en ideologi om kun, at vil have det bedste. Service er en essentiel faktor for mig i min tøjbutik, såvel som i min webbutik. Oplevelsen i min webshop vil derfor være anderledes end de andre i mængden. Vi har selvfølgelig de gode priser, men har du spørgsmål om alt lige fra ”vask”, kvalitet, ”fitting” eller lign, så kan du ringe til mig eller en af medarbejderne i tøjbutikken og få god vejledning.

Vi har yderligere den ubetinget bedste returpolitik på nettet, samt gratis fragt på alle køb. Alt dette kan du læse mere om i vores returpolitik. Du kan altså handle på vores webshop, hvor som helst når som helst, men stadig opnå den gode service.

Jeg glæder mig til at have kontakt med dig i butikken i Aarhus eller webbutikken.

De venligste hilsner

Oliver Harald Nielsen